Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

033-2035018 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
163 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1267 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Humaan, klantvriendelijk, accuraat en servicegericht
Humaan, klantvriendelijk, accuraat en servicegericht
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-12-2021 Malvina Cecilia, Amsterdam
8
4
Goed verzorgd
Ervaring van de familie is, dat er veel uit handen genomen is, waardoor er ruimte was om te rouwen. Er was deskundigheid bij de coördinator over de ceremonie. Dit voelde heel vertrouwd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4.5
07-12-2021 Therese Rensch, Rotterdam
7
3.5
Prima contact en alles is keurig afgehandeld zonder extra kosten.
Ik heb het contact met en de begeleid g door uitvaart24 als erg goed ervaren.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
07-12-2021 Anjo Bodegraven, Winschoten
9
4.5
Heel goed ontzorgt bij een verdrietige gebeurtenis
Uitvaart24 heeft ons heel persoonlijk geholpen. We hebben weinig hoeven regelen dankzij de uitvaartservice.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
07-12-2021 Els, den Iep
10
5
Geweldig begeleiding gehad
Het was mooie dienst alles was goed geregeld en ook de begeleiding was heel erg goed en uitvaartbegeleiding was heel goed
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-12-2021 Anna frank, Amstelveen
1
0.5
Zeer slecht
Geen heldere communicatie, zeer slechte service, overledene zeer slecht opgebaard, kist snel gesloten, onrespectvol.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 2
Communicatie 0.5
Deskundigheid 0.5
07-12-2021 Ellen, Tilburg
8
4
Goed
Was netjes geregeld Maikel de uitvaartleider een fijne en kundige man en aller vriendelijk
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
06-12-2021 Liliosa, Wijdewormer
10
5
Zoals we het wensten.
Goed en met aandacht verzorgd, tegen een prima prijs, precies zoals we het wensten.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
01-12-2021 Rob, Eindhoven
1
0.5
Niet naar wens van mijn vader
Schandelijke vertoning . M.n vader was niet gelovig stond er een priester te ...... Ik z,n dochter daar werd niet naar geluisterd , maar afgesnauwd dat ik het maar moest regelen met degene die zich had voorgedaan als vertegenwoordiger z,n ex van 12 jaar geleden !!! Probeer eens naar familie te luisteren , dan was deze zeer trieste aangelegenheid niet gebeurd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 0.5
Deskundigheid 0.5
27-11-2021 H.E.P van der Made, Den Haag
10
5
Punctueel, goede communicatie, nakomen van alle afspraken. Bravo!
Punctueel, goede communicatie, nakomen van alle afspraken. Bravo!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-11-2021 Wim, Nootdorp

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews